xekon, to drugie chłodzi sie w moim bagażniku cała skrzynka
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
Jako ciekawostke przedstawiam profi podejscie do podswietlenia panela od radia...
jedyne 3 x 20 = 60 diod podstwietla ten panelik.
No to teraz maly konkurso, kto wie jakiej marki jest to radio,
slowem komentarza dodam ze z takim podejsciem nie dziwne ze sie tak cenia
ps. wlasciciela prosze o nieodpowiadanie heheZałączone pliki
Komentarz
-
-
NIE PAMIETAM NAZWY FIRMY
ale jest to to radyjko co je xekon rozebral bez narzedzi(pomimo cofania sie po srobokrety) w pizzerii na spocie
a radyjko ma takie same diody jak sa uzyte na deski w czeszce (bedzie podswietlane na bialo)SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
jak mogles :cry: :cry: myslalem ze to dlozej powisi
czyli jak rozumiem jestem jedynym, ktory wiedzial co nie co o tym co to za radyjko :diabelski_usmiech
tylko starosc spowodowala ze nazwa firmy nie zostla na dluzej w glowie ops:SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
lec
dolacze sie do tematu:
czy ktos sie kiedys bawil w wymiane calego podswietlenia wewnatrz? tj lacznie z wszystkimi przyciskami przynajmniej na przedniej konsoli. Zegary zegarami, a reszta i tak zostaje na zielono.... chociaz wydaje mi ze za duzo chyba by bylo z tym zabawy...
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecczy ktos sie kiedys bawil w wymiane calego podswietlenia wewnatrz? tj lacznie z wszystkimi przyciskami przynajmniej na przedniej konsoli. Zegary zegarami, a reszta i tak zostaje na zielono.... chociaz wydaje mi ze za duzo chyba by bylo z tym zabawy...With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
lec
hmm, to pewnie bym byl zainteresowany w przyszlosci.... na jak długo musialbym auto zostawic ? I jak to wychodzi finansowo wtedy.... Interesowalby by mnie mod na modłe VW, czyli granatowo-czerwony
Komentarz
-
ja tez o takim modzie myslalem ale zmienilem zdanie i bede mial mod trikolor k
chyba pierwszy w klubie :diabelski_usmiech
szafa jak dobrze wszystko pojdzie to juz dziasiaj a reszta :?:
to juz zalerzy od czasu i checi żonglera diodami :roll:SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
a oto wyniki dzisiejszego działania u Howarda przy jego pomocy k
Ciekawy pomysł i fajnie wygląda. Polecam zerkniecie jak to wyglada na zywca bo jednak zdjecie nie oddaje calego efektu ! Howard - kolejny democar sie szykuje
[ Dodano: Pią 02 Gru, 05 00:54 ]
a tak mniej wiecej wyglada przerobione podswietlenie climatronica.
Komentarz
-
-
No tak, i tera Howard będziesz jeździł i szpanował....
Podoba mi się ten intensywny niebieski w tym zestawie. A czemu nie spróbowałeś zrobić wszystkich strzałek niebieskich? Byłaby większa równowaga i z tak dominującym kolorem czerwonym... To tylko taka mała dygresja z mojej strony. k (wiem, że o gustach się nie dyskutuje )
Napewno jest oryginalnie. Muszę zobaczyć to na żywca.
Widzę, że zamierzenia realizujesz z konsekwencją...
Xekon i znów nie zawiodłeś.....gratulacje
p.s.
Howard od kiedy Ty masz climatronica? Ostatnio jak siedziałem w Twoim szkodniku to widziałem manuala.... chyba, że coś mi....aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
bernardo, dzieki takiemu "pomyslowi" mam wash&go k
w momencie nieposwietlonej szafy sa tylko widoczne dwie czerwone wskazowki (niebieskie sa nie oklejone) a w momencie odpalenia pojawia sie TIKOLOR :diabelski_usmiech
pozatym wnetrze bedzie niebieskie i potrzebowalem skcentow czerwonych, ktore beda pasowały mi do "torebki" :szeroki_usmiech (czyli do radia z podswietleniem typu vw)
xekon, dopiero jak zrobil szafke to dojrzal moja wizje :szeroki_usmiech
JESZCZE RAZ DZIEKISZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
no no całkiem sympatycznie to wyszło k gratulacje dla zegarmistrza
Howard od kiedy Ty masz climatronica? Ostatnio jak siedziałem w Twoim szkodniku to widziałem manuala.... chyba, że coś mi....-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekno no całkiem sympatycznie to wyszło k
Howard od kiedy Ty masz climatronica? Ostatnio jak siedziałem w Twoim szkodniku to widziałem manuala.... chyba, że coś mi....
Howard w takim razie jeśli jest koncept niebieskiego wnętrza i radia w stylu VW to chylę czoła. k
Robię wycofkę 8)aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz